Uudised

TKP 4.kl võistkond sai Suure Piibliseikluse raadioturniiril esikoha!

Categories: Uncategorized

Eelmise aasta juuni alguses salvestati raadioturniiri “Suur Piibliseiklus” saated Raadio 7s. Meie koolist osales kaks võistkonda 3. ja 4. klassist.
Iga võistkond sai Raadio 7 stuudiosse tulles loosi teel teema, mida tuli tutvustada ja seejärel küsimustele vastata. Iga küsimuse vastuse eest võis saada 2 punkti, kokku 5 küsimuse eest 10 punkti. Lapsed esitasid ka ise küsimuse kuulajaskonnale.
4. klassi võistkonnas olid Laura Liine, Johannes, Mehis ja Juhan. Nemad saavutasid maksimumpunktidega 1. koha, mida jagasid Tallinna Toomkooli II B klassi võistkonnaga. Peaauhind on võimalus osaleda Avatud Piibli Ühingu Piiblilugemise laagris.
Tunnustame väga hea tulemuse eest osalenud õpilasi, õpetajaid ja lapsevanemaid!