Söökla

söökla
Meie kooli toitlustab AS Toidutorn.

Toidu ja toidu transpordi raha:

1. – 4. klass: 12 € / kuu

5. – 9. klass: 16 € / kuu

 

 

 

 

Menüü

Reede, 1. veebruar

  • Makaronid mahe lihaveise hakklihaga
  • Tomatine kaste hapukoorega (külm)
  • Kapsa-puuviljasalat jogurtiga
  • Kõrvitsa-õunasalat
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim,R2,5%; jogurtijook
  • Toores köögivili

Esmaspäev, 4. veebruar

  • Kurzemestrooganov sealihast
  • Keedetud kartul
  • Sõmer tatar
  • Paprika-jääkapsasalat
  • Kaalika-pirni-porgandisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; mahlajook
  • Puuvili

Teisipäev, 5. veebruar

  • Kalafilee-köögivilja pajaroog
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Porgandi – tsukiinisasalat meega
  • Kapsa-ananassisalat maitserohelisega
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; jogurt kamaga
  • Puuvili

Kolmapäev, 6. veebruar

  • Köögiviljasupp lambaliha ja läätsega
  • Hapukoor R20%
  • Mannapuder
  • Marjakissell
  • Rukkileib”Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R2,5%
  • Toores köögivili

Neljapäev, 7. veebruar

  • Kalkuniliha köögivilja ja hapukoorekastmes
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Kõrvitsa-puuviljasalat päevalilleseemnetega
  • Hiinakapsa-kurgi-tomatisalat
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

Reede, 8. veebruar

  • Borš hapukapsa ja mahe lihaveiselihaga
  • Hapukoor, R20%
  • Kohupiimakreem kakaoga
  • Pohlamoos
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R2,5%
  • Toores köögivili

Esmaspäev, 11. veebruar

  • Kirju pikkpoiss segahakklihast
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Tomatine kaste hapukoorega
  • Kapsa-maisi-paprikasalat
  • Peedi-küüslaugusalat
  • Põlva peenleib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; jogurt kamaga
  • Puuvili

Teisipäev, 12. veebruar

  • Kanakaste ubade ja porgandiga
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Kaalikasalat rosinatega
  • Hiinakapsas varssellerisalat pohladega
  • Rukkileib “Koolileib”, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

Kolmapäev, 13. veebruar

  • Kuldne kalasupp maitserohelisega
  • Saiavorm keedisega
  • Piim, R 2,5%
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Piim, R2,5%
  • Toores köögivili

Neljapäev, 14. veebruar

  • Pilaff sealihaga
  • Hapukoor, R 20%
  • Porgandi-apelsinisalat
  • Hapukurgi-värskekapsasalat tilliga
  • Rukkileib “Koolileib”, Seemnesepik
  • Piim R2,5%; keefir R2,5%
  • Puuvili

Reede, 15. veebruar

  • Böfstrooganov mahe lihaveiselihaga
  • Keedetud mahe kartul
  • Sõmer tatar
  • Hiinakapsa-paprika-tomatisalat
  • Värskekapsa-porgandisalat
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim R2,5%; mahlajook
  • Toores köögivili

Esmaspäev, 18. veebruar

  • Bolognese kaste lihaveise hakklihaga ja ubadega
  • Keedetud kartulid
  • Keedetud mahe täisterapasta
  • Porgandisalat päevalilleseemnetega
  • Kolmekapsasalat sidrunikastmega
  • Rukkileib “Koolileib”, Seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook
  • Puuvili

Teisipäev, 19. veebruar

  • Tatrahautis sealiha ja köögiviljadaga
  • Jogurtikaste maitserohelisega
  • Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat
  • Värskekapsa-porgandisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, Valga sepik
  • Piim R 2,5%; mahlajook
  • Puuvili

Kolmapäev, 20. veebruar

  • Kana-köögivilja-riisisupp tilliga
  • Rukkitäisteraleib, seemnesepik
  • Leivavaht kaneelimaitseline
  • Piim R 2,5%
  • Toores köögivili

Neljapäev, 21. veebruar

  • Ahjukala
  • Sõmer kirju riis
  • Keedetud kartulid tilliga
  • Hapukoorekaste
  • Hiinakapsa-varssellerisalat avokaadoga
  • Kaalikasalat seemnetega
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; mahejogurt kamaga
  • Puuvili

Reede, 22. veebruar

  • Talupojasupp mahe lihaveiselihaga
  • Hapukoor, R 20%
  • Kissell kuivatatud puuviljadest
  • Vahukoor, R 35%
  • Koolileib, Seemnesepik
  • Piim, R 2.5%; maitsevesi
  • Toores köögivili