Meie kooli toitlustab AS Toidutorn.
Toidu ja toidu transpordi raha:
1. – 4. klass: 14 € / kuu
5. – 9. klass: 18 € / kuu
Menüü
Esmaspäev, 2. mai
- Sealiha Kurzeme kastmes
- Kartulipüree läätsega
- Sõmer riis
- Paprika-redise-jääsalat tilliga
- Kaalika-pirni-porgandisalat
- Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
- Piim, R 2,5%; keefir; jogurtijook
- Õun, apelsin
Teisipäev, 3. mai
- Praetud kala
- Hapukoorekaste
- Kuskuss
- Aurutatud kartul tilliga
- Porgandi -apelsinisalat oliivõliga
- Värskekapsa-porru-kurgisalat
- Rukkitäisteraleib, Valga sepik
- Keefir, R 2,5%; kamajook
- Õun, melon
Kolmapäev, 4. mai
- Köögiviljasupp lambalihaga (maitseroheline)
- Hapukoor, R 20%
- Leivakreem rosinatega
- Rõõsk koor, R 10%
- Värska Tummõ, Põlva peenleib
- Piim R 2,5%
- Kaalikas, peakapsas
Neljapäev, 5. mai
- Kalkuni-köögiviljarisotto
- Tomati-hapukoorekaste ürtidega (külm)
- Muskaatkõrvitsa-porgandisalat seemnetega
- Hiinakapsa-õuna-varsellerisalat
- Peetri rukkileib, seemnesepik
- Piim, R 2,5%; jogurtijook
- Õun, banaan
Reede, 6. mai
- Borš hapukapsa ja ja veiselihaga
- Hapukoor, R 20%
- Kohupiima-kamavaht
- Maasikamoos
- Möldri rukkileib, kõrvitsasai
- Piim, R 2,5%
- Nuikapsas, porgand
Esmaspäev, 9. mai
- Hakklihapihvid
- Bataadi-kartulipüree
- Sõmer riis
- Purustatud tomati-hapukoorekaste (soe)
- Paprika-kapsa-maisisalat õlikastmega
- Peedi-küüslaugusalat
- Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
- Piim, R 2,5%; jogurtijook
- Õun, melon
Teisipäev, 10. mai
- Kanafilee kaste kikerherneste ja porgandiga
- Täisterapasta
- Keedetud kartul
- Kaalika-nuikapsasalat seesamiseemnetega
- Hiinakapsa- varssellerisalat pohladega
- Rukkitäisteraleib, lõikesai
- Piim, R 2,5%; kamajook
- Pirn, kiivi
Kolmapäev, 11. mai
- Kala-riisisupp köögiviljade ja maitserohelisega
- Saiavorm keedisega
- Piim, R 2,5%
- Möldri rukkileib, seemnesepik
- Piim, R 2,5%
- Redis, porgand
Neljapäev, 12. mai
- Tatrahautis sealiha ja köögiviljadega
- Jogurtikaste maitserohelisega
- Porgandi- apelsinisalat oliivõliga
- Hapukurgi-värskekapsasalat tilliga
- Peetri rukkileib, Valga sepik
- Piim, R 2,5%; jogurtijook
- Õun, pirn
Reede, 13. mai
- Pikkpoiss
- Hapukoorekaste
- Sõmer hirss
- Aurutatud kartul
- Jääsalat pohlade ja kurgiga õlikastmega
- Suvikõrvitsa-porgandi-õunasalat
- Värska Tummõ, linaseemnesepik
- Piim, R 2,5%; kamajook
- Mandariin, õun
Esmaspäev, 16. mai
- Bolognese kaste hakkliha ja ubadega
- Keedetud täisterapasta
- Ahjukartul
- Porgandisalat päevalilleseemnetega
- Peedi-kapsa-pirnisalat sidrunikastmega
- Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
- Piim, R 2,5%; kamajook
- Õun, apelsin
Teisipäev, 17. mai
- Pilaff kaunviljade ja sealihaga
- Kodujuustu-jogurtikaste
- Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat tilliga
- Hapukapsa-porgandisalat
- Värska Tummõ, seemnesepik
- Keefir, R 2,5%
- Melon, pirn
Kolmapäev, 18. mai
- Hernesupp suitsulihaga
- Kakaopuding
- Hõõrutud marjad
- Rukkitäisteraleib, Põlva peenleib
- Piim, R 2,5%;
- Paprika, kapsas
Neljapäev, 19. mai
- Kalafilee köögivilja pajaroog
- Sõmer riis
- Keedetud kartul
- Hiinakapsa-varssellerisalat kikerhernestega
- Kaalikasalat röstitud seemnetega
- Möldri rukkileib, Valga sepik
- Piim, R 2,5%; kamajook
- Õun, pirn
Reede, 20. mai
- Kodune seljanka maitserohelisega
- Hapukoor, R 20%
- Kõrvitsavaht
- Piim, R 2,5%
- Peetri rukkileib, seemnesepik
- Piim, R 2,5%
- Kaalikas, lillkapsas
Esmaspäev, 23. mai
- Küpsetatud kanakints
- Brokkoli-kartulipüree
- Sõmer riis
- Hapukoorekaste
- Valgeredisesalat kõrvitsaseemnetega
- Punapeedi-õunasalat
- Värska Tummõ, seemnesepik
- Piim, R 2,5%; kamajook
- Pirn, kiivi
Teisipäev, 24. mai
- Pastaroog segahakklihaga
- Purustatud tomati- hapukoorekaste (külm)
- Kapsa-puuviljasalat maitsestamata jogurtiga
- Porgandisalat päevalilleseemnetega
- Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
- Keefir, R 2,5%; jogurtijook
- Õun, banaan
Kolmapäev, 25. mai
- Külasupp veiselihaga
- Hapukoor, R 20%
- Jõhvika-rosinakissell
- Vahukoor, R 35%
- Rukkitäisteraleib, kõrvitsasai
- Piim, R 2,5%;
- Porgand, kapsas
Neljapäev, 26. mai
- Praetud kala
- Hapukoorekaste
- Sõmer riis
- Keedetud kartul
- Kõrvitsa-puuviljasalat päevalilleseemnetega
- Hiinakapsa-kurgi-tomatisalat maitserohelisega
- Möldri rukkileib, Põlva peenleib
- Piim, R 2,5%; kamajook
- Õun, pirn
Reede, 27. mai
- Seapraad
- Mulgipuder
- Aurutatud kartul
- Hapukoorekaste
- Paprika-hiinakapsasalat murulauguga
- Kaalika-ananassi-porgandisalat
- Peetri rukkileib, Valga sepik
- Piim, R 2,5%; jogurtijook
- Õun, melon
Esmaspäev, 30. mai
- Hakklihakaste tomati ja läätsedega
- Keedetud kartul
- Sõmer riis
- Porgandi -tsukiinisalat mee ja kreekapähkliga
- Kapsa-ananassisalat marjadega
- Kodukandi rukkileib, seemnesepik
- Piim, R 2,5%; jogurtijook
- Õun, mandariin
Teisipäev, 31. mai
- Ahjuviiner
- Porgandi-kartulipüree
- Sõmer tatar
- Porgandi -tsukiinisalat mee ja kreekapähkliga
- Kapsa-ananassisalat marjadega
- Kodukandi rukkileib, seemnesepik
- Piim, R 2,5%; jogurtijook
- Pirn, banaan
Piim, puuvili ja toores köögivili on toetatud PRIA poolt.