Söökla

Meie kooli toitlustab AS Toidutorn.

Toidu ja toidu transpordi raha:

1. – 4. klass: 14 € / kuu

5. – 9. klass: 18 € / kuu

 

 

 

 

 

Menüü

 

Esmaspäev, 2. mai

  • Sealiha Kurzeme kastmes
  • Kartulipüree läätsega
  • Sõmer riis
  • Paprika-redise-jääsalat tilliga
  • Kaalika-pirni-porgandisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; keefir; jogurtijook
  • Õun, apelsin

Teisipäev, 3. mai

  • Praetud kala
  • Hapukoorekaste
  • Kuskuss
  • Aurutatud kartul tilliga
  • Porgandi -apelsinisalat oliivõliga
  • Värskekapsa-porru-kurgisalat
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Keefir, R 2,5%; kamajook
  • Õun, melon

Kolmapäev, 4. mai

  • Köögiviljasupp lambalihaga (maitseroheline)
  • Hapukoor, R 20%
  • Leivakreem rosinatega
  • Rõõsk koor, R 10%
  • Värska Tummõ, Põlva peenleib
  • Piim R 2,5%
  • Kaalikas, peakapsas

Neljapäev, 5. mai

  • Kalkuni-köögiviljarisotto
  • Tomati-hapukoorekaste ürtidega (külm)
  • Muskaatkõrvitsa-porgandisalat seemnetega
  • Hiinakapsa-õuna-varsellerisalat
  • Peetri rukkileib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook
  • Õun, banaan

Reede, 6. mai

  • Borš hapukapsa ja ja veiselihaga
  • Hapukoor, R 20%
  • Kohupiima-kamavaht
  • Maasikamoos
  • Möldri rukkileib, kõrvitsasai
  • Piim, R 2,5%
  • Nuikapsas, porgand

Esmaspäev, 9. mai

  • Hakklihapihvid
  • Bataadi-kartulipüree
  • Sõmer riis
  • Purustatud tomati-hapukoorekaste (soe)
  • Paprika-kapsa-maisisalat õlikastmega
  • Peedi-küüslaugusalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook
  • Õun, melon

Teisipäev, 10. mai

  • Kanafilee kaste kikerherneste ja porgandiga
  • Täisterapasta
  • Keedetud kartul
  • Kaalika-nuikapsasalat seesamiseemnetega
  • Hiinakapsa- varssellerisalat pohladega
  • Rukkitäisteraleib, lõikesai
  • Piim, R 2,5%; kamajook
  • Pirn, kiivi

Kolmapäev, 11. mai

  • Kala-riisisupp köögiviljade ja maitserohelisega
  • Saiavorm keedisega
  • Piim, R 2,5%
  • Möldri rukkileib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%
  • Redis, porgand

Neljapäev, 12. mai

  • Tatrahautis sealiha ja köögiviljadega
  • Jogurtikaste maitserohelisega
  • Porgandi- apelsinisalat oliivõliga
  • Hapukurgi-värskekapsasalat tilliga
  • Peetri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook
  • Õun, pirn

Reede, 13. mai

  • Pikkpoiss
  • Hapukoorekaste
  • Sõmer hirss
  • Aurutatud kartul
  • Jääsalat pohlade ja kurgiga õlikastmega
  • Suvikõrvitsa-porgandi-õunasalat
  • Värska Tummõ, linaseemnesepik
  • Piim, R 2,5%; kamajook
  • Mandariin, õun

Esmaspäev, 16. mai

  • Bolognese kaste hakkliha ja ubadega
  • Keedetud täisterapasta
  • Ahjukartul
  • Porgandisalat päevalilleseemnetega
  • Peedi-kapsa-pirnisalat sidrunikastmega
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; kamajook
  • Õun, apelsin

Teisipäev, 17. mai

  • Pilaff kaunviljade ja sealihaga
  • Kodujuustu-jogurtikaste
  • Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat tilliga
  • Hapukapsa-porgandisalat
  • Värska Tummõ, seemnesepik
  • Keefir, R 2,5%
  • Melon, pirn

Kolmapäev, 18. mai

  • Hernesupp suitsulihaga
  • Kakaopuding
  • Hõõrutud marjad
  • Rukkitäisteraleib, Põlva peenleib
  • Piim, R 2,5%;
  • Paprika, kapsas

Neljapäev, 19. mai

  • Kalafilee köögivilja pajaroog
  • Sõmer riis
  • Keedetud kartul
  • Hiinakapsa-varssellerisalat kikerhernestega
  • Kaalikasalat röstitud seemnetega
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; kamajook
  • Õun, pirn

Reede, 20. mai

  • Kodune seljanka maitserohelisega
  • Hapukoor, R 20%
  • Kõrvitsavaht
  • Piim, R 2,5%
  • Peetri rukkileib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%
  • Kaalikas, lillkapsas

Esmaspäev, 23. mai

  • Küpsetatud kanakints
  • Brokkoli-kartulipüree
  • Sõmer riis
  • Hapukoorekaste
  • Valgeredisesalat kõrvitsaseemnetega
  • Punapeedi-õunasalat
  • Värska Tummõ, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; kamajook
  • Pirn, kiivi

Teisipäev, 24. mai

  • Pastaroog segahakklihaga
  • Purustatud tomati- hapukoorekaste (külm)
  • Kapsa-puuviljasalat maitsestamata jogurtiga
  • Porgandisalat päevalilleseemnetega
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Keefir, R 2,5%; jogurtijook
  • Õun, banaan

Kolmapäev, 25. mai

  • Külasupp veiselihaga
  • Hapukoor, R 20%
  • Jõhvika-rosinakissell
  • Vahukoor, R 35%
  • Rukkitäisteraleib, kõrvitsasai
  • Piim, R 2,5%;
  • Porgand, kapsas

Neljapäev, 26. mai

  • Praetud kala
  • Hapukoorekaste
  • Sõmer riis
  • Keedetud kartul
  • Kõrvitsa-puuviljasalat päevalilleseemnetega
  • Hiinakapsa-kurgi-tomatisalat maitserohelisega
  • Möldri rukkileib, Põlva peenleib
  • Piim, R 2,5%; kamajook
  • Õun, pirn

Reede, 27. mai

  • Seapraad
  • Mulgipuder
  • Aurutatud kartul
  • Hapukoorekaste
  • Paprika-hiinakapsasalat murulauguga
  • Kaalika-ananassi-porgandisalat
  • Peetri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook
  • Õun, melon

Esmaspäev, 30. mai

  • Hakklihakaste tomati ja läätsedega
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Porgandi -tsukiinisalat mee ja kreekapähkliga
  • Kapsa-ananassisalat marjadega
  • Kodukandi rukkileib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook
  • Õun, mandariin

Teisipäev, 31. mai

  • Ahjuviiner
  • Porgandi-kartulipüree
  • Sõmer tatar
  • Porgandi -tsukiinisalat mee ja kreekapähkliga
  • Kapsa-ananassisalat marjadega
  • Kodukandi rukkileib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook
  • Pirn, banaan

 

Piim, puuvili ja toores köögivili on toetatud PRIA poolt.