Söökla

söökla
Meie kooli toitlustab AS Toidutorn.

Toidu ja toidu transpordi raha (jaanuar – mai):

1. – 5. klass: 6,60€

6. – 9. klass: 15,60€

 

 

 

 

Menüü

Esmaspäev, 2. aprill

  • Hakklihakaste tomati ja läätsedega
  • Keedetud kartul
  • Sõmer tatar, riis
  • Kapsa-maisi-paprikasalat
  • Peedi-küüslaugusalat
  • Põlva peenleib, seemnesepik
  • Piim,R2,5%, omavalmistatud kamajook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

Teisipäev, 3. aprill

  • Kanakaste ubade ja porgandiga
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis, täisterapasta fusill
  • Kaalikasalat seesamiseemnetega
  • Hiinakapsa- varssellerisalat pohladega
  • Rukkileib “Koolileib”, Valga sepik
  • Piim, R 2.5%, omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

 

Kolmapäev, 4. aprill

  • Kalaseljanka kartuliga
  • Hapukoor R 2,5%
  • Saiavorm keedisega
  • Piim, R 2,5%
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Piim, R 2.5%
  • Toores köögivili

Neljapäev, 5. aprill

  • Pilaff sealihaga
  • Külm köömnekaste
  • Porgandi-apelsinisalat röstitud kõrvitsaseemnetega
  • Hapukurgi-värskekapsasalat tilliga
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim R2,5%, keefir R2,5%
  • Puuvili

Reede, 6. aprill

  • Böfstrooganov veiselihaga
  • Ahjukartul
  • Sõmer hirss, punane riis
  • Hiina kapsa-paprika-tomatisalat
  • Värskekapsa-porgandisalat
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim R 2,5%, mahlajook
  • Toores köögivili

Esmaspäev, 9. aprill

  • Bolognese kaste segahakkliha ja kikerhernestega
  • Keedetud täisteramakaron
  • Sõmer riis, kartul
  • Kaalia-rosinasalat mahlaga
  • Kolme kapsa salat punaste marjadega
  • Rukkileib “Koolileib”, Seemnesepik
  • Piim, R 2.5%, omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

Teisipäev, 10. aprill

  • Tatrahautis sealiha ja köögiviljadaga
  • Jogurtikaste maitserohelisega
  • Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat
  • Kapsa-porgandisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, Valga sepik
  • Piim R 2,5%, mahlajook
  • Puuvili

Kolmapäev, 11. aprill

  • Hernesupp suitsukanalihaga
  • Rukkitäisteraleib, seemnesepik
  • Mustikasupp
  • Vahukoor, R 35%
  • Piim, R 2.5%
  • Toores köögivili

Neljapäev, 12. aprill

  • Kalafilee-köögiviljakastmega
  • Sõmer riis, tatar
  • Keedetud kartul
  • Hiina kapsa-tomatisalat avokaadoga
  • Kaalikasalat seemnetega
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R2,5%, omavalmistatud kamajook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

Reede, 13. aprill

  • Köögivilja-läätsesupp lambalihaga
  • Hapukoor R 2,5%
  • Rukkileib”Koolileib”, seemnesepik
  • Kakaokissell
  • Marjakeedis
  • Piim, R 2.5%
  • Toores köögivili

Esmaspäev, 16. aprill

  • Ahjuviinerid
  • Kartulipüree
  • Hapukoorekaste
  • Peakapsa-maisi-paprikasalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2.5%, mahlajook
  • Puuvili

Teisipäev, 17. aprill

  • Sealihaguljašš
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Porgandi -tsukiinisasalat meega
  • Kapsa-ananassisalat granaatõunaga
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Piim,R2,5%, omavalmistatud kamajook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

Kolmapäev, 18. aprill

  • Koorene kalasupp
  • Hapukoor R 2,5%
  • Rukkileib”Koolileib”, seemnesepik
  • Kohupiimavaht
  • Mahlakissell
  • Piim, R 2.5%
  • Toores köögivili

Neljapäev, 19. aprill

  • Kalkuniliha- köögivilja- pajaroog
  • Keedetud kartul
  • Sõmer tatar, riis
  • Kõrvitsa-puuviljasalat päevalilleseemnetega
  • Hiina kapsa-kurgi-tomatisalat rohelise sibulaga
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2.5%, omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil
  • Puuvili

Reede, 20. aprill

  • Makaronid segahakklihaga
  • Purustatud tomatite hapukoorekaste
  • Paprika-hiinakapsa-sibulasalat
  • Kaalika-õunasalat seesamiseemnetega
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim R 2,5%, omavalmistatud jogurtijook keefiri R2,5% baasil
  • Toores köögivili