Söökla

söökla
Meie kooli toitlustab AS Toidutorn.

Toidu ja toidu transpordi raha:

1. – 4. klass: 12 € / kuu

5. – 9. klass: 16 € / kuu

 

 

 

 

Menüü

Neljapäev, 2. mai

  • Kalkuni-köögiviljarisotto
  • Tomati-hapukoorekaste ürtidega (külm)
  • Porgandi-muskaatkõrvitsasalat apelsini ja seemnetega
  • Värskekapsa-õuna-varssellerisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; mahlajook
  • Apelsin, pirn

Reede, 3. mai

  • Kartuli-hakklihavorm
  • Soe hapukoorekaste
  • Paprika-hiinakapsasalat murulauguga
  • Kaalika-ananassi-porgandisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, jogurtijook;
  • Melon, õun

Esmaspäev, 6. mai

  • Koorena kanapasta suitsupeekoni ja köögiviljadega
  • Marineeritud kurgi ja peakapsasalat tilliga
  • Hiinakapsasalat värske kurgi ja paprikaga
  • Põlva peenleib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Apelsin, pirn

Teisipäev, 7. mai

  • Ahjus küpsetatud kala
  • Keedetud kartul tilliga
  • Sõmer riis
  • Hapukoorekaste
  • Hapukurgi-värskekapsa-porgandisalat
  • Jääsalat tomati, kurgi ja redisega
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Melon, pirn

Kolmapäev, 8. mai

  • Rassolnik mahe veiselihaga
  • Hapukoor, R 20%
  • Kakaopuding
  • Pohlakeedis
  • Värska Tõmmu leib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%
  • Peakapsas, kurk

Neljapäev, 9. mai

  • Kurzemestrooganov sealihast
  • Ahjukartul
  • Sõmer tatar
  • Porgandi-puuviljasalat päevalilleseemnetega
  • Tomati-kapsa-kurgisalat maitserohelisega
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim R 2,5%; keefir
  • Kiivi, õun

Reede, 10. mai

  • Borš hapukapsa ja lambalihaga
  • Hapukoor, R 20%
  • Mahe kohupiimakreem
  • Mahlakissell
  • Koolileib, Seemnesepik
  • Piim R 2,5%
  • Lillkapsas, porgand

Esmaspäev, 13. mai

  • Azuu kaste veiselihaga
  • Kartuli-brokkolipüree
  • Sõmer tatar
  • Peakapsa-paprikasalat peterselliga
  • Punapeedi-küüslaugusalat
  • Põlva peenleib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Pirn, õun

Teisipäev, 14, mai

  • Kanakaste porru ja porganditega
  • Keedetud kartul
  • Sõmer pasta
  • Kaalika-kõrvitsasalat seesamiseemnetega
  • Hiinakapsa- varssellerisalat õuntega
  • Rukkileib “Koolileib”, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Kiivi, apelsin

Kolmapäev, 15. mai

  • Kodune seljanka maitserohelisega
  • Hapukoor R 20%
  • Saiavorm keedisega
  • Piim, R 2,5%
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%
  • Redis, porgand

Neljapäev, 16. mai

  • Pilaff sealihaga
  • Hapukoor, R 20%
  • Porgandi-apelsinisalat mahlaga
  • Marineeritud punapeedi-peakapsasalat tilliga
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Banaan, õun

Reede, 17. mai

  • Valge kalafilee tomati-koorekastmes
  • Ahjukartul
  • Sõmer riis
  • Paprika-hiinakapsa-tomatisalat
  • Peakapsa-porgandisalat majoneesikastmega
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; mahlajook
  • Kiivi, pirn

Esmaspäev, 20. mai

  • Hautatud kalkun karri-koorekastmes
  • Keedetud kartul tilliga
  • Sõmer riis
  • Kaalika-porgandisalat päevalilleseemnetega
  • Kolmekapsasalat sidrunikastmega
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Apelsin, õun

Teisipäev, 21. mai

  • Tatrahautis sealiha ja köögiviljadega
  • Mahe jogurtikaste maitserohelisega
  • Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat
  • Punapeedi-õunasalat
  • Rukkileib “Koolileib”, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; mahlajook
  • Melon, pirn

Kolmapäev, 22. mai

  • Kala-riisisupp maitserohelisega
  • Hapukoor, R 20%
  • Rukkitäisteraleib, kõrvitsasai
  • Rosinakissell
  • Vahukoor R 35%
  • Piim, R 2,5%
  • Paprika, nuikapsas

Neljapäev, 23. mai

  • Böfstrooganov veiselihast
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Kaalika-kõrvitsasalat seesamiseemnetega
  • Hiinakapsa- varssellerisalat õuntega
  • Rukkileib “Koolileib”, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; mahlajook
  • Melon, pirn

Reede, 24. mai

  • Hernesupp suitsulihaga
  • Marjatarretis
  • Vahukoor R 35%
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%
  • Redis, porgand

Esmaspäev, 27. mai

  • Pastaroog segahakklihaga
  • Purustatud tomati- hapukoorekaste (külm)
  • Paprika-hiinakapsasalat
  • Kaalika-ananassi-porgandisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; mahlajook
  • Melon, õun

Teisipäev, 28. mai

  • Hakkpihvid
  • Keedetud kartul
  • Sõmer tatar
  • Hapukoorekaste
  • Kapsa-puuviljasalat maitsestamata mahe jogurtiga
  • Hiinakapsa-õunasalat varsselleriga
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Kiivi, õun

Kolmapäev, 29. mai

  • Köögiviljasupp kanaliha ja riisiga
  • Hapukoor, R 20%
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Mannavaht mahlast
  • Piim, R 2,5%
  • Kaalikas, nuikapsas

Neljapäev, 30. mai

  • Ahjuviinerid
  • Keedetud kartul
  • Sõmer tatar
  • Hapukoorekaste
  • Kapsa-puuviljasalat maitsestamata mahe jogurtiga
  • Hiinakapsa-õunasalat varsselleriga
  • Möldri rukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Kiivi, õun

Reede, 31. mai

  • Veisehakkliha-kaste tomati ja maheda läätsega
  • Keedetud kartul
  • Sõmer riis
  • Porgandi-muskaatkõrvitsasalat apelsini ja seemnetega
  • Värskekapsa-õuna-varssellerisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; keefir
  • Pirn, apelsin

 

Piim, puuvili ja toores köögivili on toetatud PRIA poolt.