Uudised

Kampaania – koolimajale uued aknad!

Categories: Uncategorized

Meie praegune koolimaja Ööbiku tänaval vajaks hädasti fassaadi värskendamist – seda märkab ilmselt ka iga möödakäija. Seoses sellega oleme otsustanud käivitada kampaania koolimajale uute akende soetamiseks ja fassaadi värskendamiseks, et koolimaja saaks uue ilusama välisilme ja suurema soojapidavuse. Tänaseks on kogutud juba 7300 eurot!

Eelnevate hinnapakkumiste põhjal võib öelda, et uued

aknad koos paigaldusega lähevad maksma 15 000 eurotÜhe akna hind jääb suurusjärku 150 eurot.

Üleskutse: paneme igaüks oma osa vastavalt võimalustele, et koolimaja saaks uued aknad ja ka väljast ilusaks!
Võimalik on “välja osta” üks või mitu akent vastavalt võimalustele.
Praeguseks on juba kogutud kokku 7300 eurot, lisaks on mitmed inimesed teatanud, et on valmis ühe akna omaltpoolt “välja ostma”.
Kampaanias osalemiseks on mitu võimalust:
1) Teha ülekanne kooli kontole selgitusega “uute akende kampaania” (EE412200221024959741 Swedbank, saajaks märkida “Tartu Elu Sõna Kogudus”)
2) Anda teada oma akna “välja ostmise” soovist info@tkp.ee, kui toetust ei ole võimalik kohe välja käia, kuid plaanite teha seda hiljem
3) Pöörduda isiklikult võimalike sponsorite ja toetajate poole / korraldada mõni heategevuslik aktsioon / anda lisaideid raha kogumiseks
Usume, et ühiselt tegutsedes ja panustades on kampaania edukas ning saame peagi rõõmu tunda meie koolimaja värskest väljanägemisest ning uutest akendest!
Aitäh toetuse eest!