Uudised

Juhhei CD “Parajalt väike” esitluskontsert Tartu Kolgata koguduses

Categories: Uncategorized

Juhhei_CD_sisu.indd14.12.2014 kell 16:00 Tartu Kolgata kirikus lastekoor Juhhei CD “Parajalt väike” esitluskontsert koos tuntud jõululauludega.
Esinevad lastekoor Juhhei ja ansambel Trio Comodo.

Juhhei 50-liikmelise lastekoori moodustavad Tartu ja Tallinna erinevate kirikute laululapsed. Dirigendid on Kristi Jörberg, Tähti Lehtsaar, Annika Soon ja Varje Soon.

Üle-eestiline lastekoor Juhhei on välja kasvanud Soome kristliku lastekoori Jippii tegevusest.
2001. aastast oleme soomlaste laule laulnud eesti keeles ja need ka 5 CDle salvestanud.
Viimastel aastatel on repertuaari lisandunud eesti heliloojate laulud. 2012.a. ilmus Timo Lige lastelaulude duubel CD “Mu sees on üks laul” koos fonode ja noodiga.
Suuremad lastekoorid tegutsevad Tallinnas ja Tartus, esineme kirikutes ja linna heategevusüritustel. Paar korda aastas saab kokku suur Juhhei koor, et anda evangeelseid kontserte Eestimaa erinevates paikades. Kaugemad reisid on meid viinud Soome, Ungarisse ja Leetu.

Trio Comodo on kolmest vennast koosnev ansambel, mis mängib nii klassikalist kui ka popmuusikat. Comodo on itaaliakeelne sõna, millel on palju reinevaid tähendusi. Meid iseloomustavad tähendused sellest sõnast võiksid olla: kokkumängiv, muretu, osav, mõnus, õdus ja sundimatu. Lisaks akustilistele instrumentidele kasutame ka elektroonilisi pille ja live-elektroonikat. Ansamblisse kuuluvad vennad: Hendrik Soon (viiul, elektriviiul, kitarr), Priidik Soon (flööt, tinavile ja elektrooniline puhkpill), Edward Soon (tšello, elektritšello). www.triocomodo.com

Juhhei lastekoori 5 CD “Parajalt väike” koos fonogrammide ja noodiga
Soome lastekoori Jippii põhitandemi Lasse Heikkilä ja Outi Rossi 13 kristlikel väärtustel põhinevat lastelaulu kõlavad nüüd eestikeelsetena. Seekordne laulude valik on väga mitmekülgne ja võimaldab lastel õppida erinevaid muusikastiile, nt soft latin, calypso, reggae, gospel, ballaad jt.
Tellimine: juhheilastekoor@gmail.com

Kontserdi toimumisele aitavad kaasa:
Tartu Kultuurkapital
Tartu Kolgata Baptistikogudus
Tartu Kristlik Põhikool
Tallinna Oleviste kogudus
OÜ Lusikas
Tartu Pereraadio
Raadio 7
Tartu Kultuuriaken