Söökla

Meie kooli toitlustab AS Toidutorn.

Toidu ja toidu transpordi raha:

1. – 4. klass: 12 € / kuu

5. – 9. klass: 16 € / kuu

 

 

 

 

 

Menüü

Esmaspäev, 3. mai

  • Sealiha Kurzeme kastmes
  • Kartulipüree läätsega
  • Sõmer riis
  • Paprika-redise-jääsalat tilliga
  • Kaalika-pirni-porgandisalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim R 2,5%, jogurtijook omavalmistatud
  • Õun, apelsin

Teisipäev, 4. mai

  • Ahjus küpsetatud kala
  • Hapukoorekaste
  • Kuskuss,
  • Aurutatud kartul tilliga
  • Porgandi -apelsinisalat oliivõliga
  • Värskekapsa-porru-kurgisalat
  • Rukkitäisteraleib, Valga sepik
  • Kamajook omavalmistatud
  • Õun, melon

Kolmapäev, 5. mai

  • Köögiviljasupp sealihaga  ja maitserohelisega
  • Hapukoor R 20%
  • Riisipuding
  • Marjakissell
  • Värska Tummõ, Põlva peenleib
  • Piim R 2,5%
  • Kaalikas, peakapsas

Neljapäev, 6. mai

  • Kalkuni-köögiviljarisotto
  • Tomati-hapukoorekaste ürtidega (külm)
  • Muskaatkõrvitsa-porgandisalat seemnetega
  • Hiinakapsa-õuna-varsellerisalat
  • Peetri rukkileib, seemnesepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook omavalmistatud
  • Õun, banaan

Reede, 7. mai

  • Borš hapukapsa ja veiselihaga
  • Hapukoor R 20%
  • Kohupiima-kamavaht
  • Maasikamoos
  • Möldri rukkileib, kõrvitsasai
  • Piim, R 2,5%
  • Nuikapsas, porgand

Esmaspäev, 10. mai

  • Ahjupikkpoiss
  • Sõmer riis
  • Bataadi-kartulipüree
  • Soe purustatud tomati-hapukoorekaste
  • Paprika-kapsa-maisisalat õlikastmega
  • Peedi-küüslaugusalat
  • Rukkileib “Koolileib”, seemnesepik
  • Piim R 2,5%; jogurtijook omavalmistatud
  • Õun, melon

Teisipäev, 11. mai

  • Kanakaste kikerherneste ja porgandiga
  • Täisterapasta
  • Keedetud kartul
  • Kaalika-nuikapsasalat seesamiseemnetega
  • Hiinakapsa- varssellerisalat pohladega
  • Rukkitäisteraleib, lõikesai
  • Piim, R 2,5%; kamajook omavalmistatud
  • Pirn, kiivi

Kolmapäev, 12. mai

  • Lõhe-riisisupp köögiviljade ja maitserohelisega
  • Saiavorm keedisega
  • Piim, R 2,5%
  • Möldri rukkileib, seemnesepik
  • Piim R 2,5%
  • Redis, porgand

Neljapäev, 13. mai

  • Tatrahautis sealiha ja köögiviljadega
  • Jogurtikaste maitserohelisega
  • Porgandi-apelsinisalat oliivõliga
  • Hapukurgi-värskekapsasalat tilliga
  • Peetrirukkileib, Valga sepik
  • Piim, R 2,5%; jogurtijook omavalmistatud
  • Õun, pirn

Reede, 14. mai

  • Kanakints ahjus küpsetatud
  • Sõmer hirss
  • Aurutatud kartul
  • Bešamellkaste
  • Jääsalat pohlade ja kurgiga õlikastmega
  • Suvikõrvitsa-porgandi-õunasalat
  • Värska Tummõ, linaseemnesepik
  • Piim, R 2,5%; kamajook omavalmistatud
  • Mandariin, õun

 

 

Piim, puuvili ja toores köögivili on toetatud PRIA poolt.