Uudised

TKP on distantsõppel alates 16.03

Categories: Uncategorized

Valitsuskabinet otsustas, et seoses COVID-19 haiguse levikuga sulgevad kõik Eesti haridusasutused, välja arvatud lasteaiad, uksed alates esmaspäevast, 16. märtsist ning lähevad üle distantsõppele. 14 päeva järel hinnatakse olukorda ja tehakse otsus distantsõppe perioodi pikendamise vajalikkuse kohta.
Haridus- ja Teadusministeerium juhib tähelepanu, et distantsõppe perioodil ei tohi toimuda ka huviringid, treeningud jms. Rõhutame, et õppuritel tuleb teha paus koolivälistes huvitegevustes ning palume õppuritel viibida kodus. Lapsevanematel palume jälgida, et lapsed peaksid kinni koduväliste tegevuste keelust.
Seetõttu anname teada, et ka meie kooli õppetöö läheb täies mahus üle distantsõppele alates 16.märtsist.  Täpsem info hariduskorralduse kohta erioluorras Tartu linna veebilehel.
See tähendab, et koolimaja on sel ajal suletud ning kogu õppetöö toimub digitaalselt – ülesanded, juhendid ja täpsem informatsioon tuleb igapäevaselt eKooli.